ARVOISA MATKANJÄRJESTÄJÄ,

Viime vuosina minulla on ollut ilo vastaanottaa ja opastaa matkailijaryhmiä kaikkialta maailmasta. Olivatpa kohteena tietyt kaupungit, museot tai Portugali laajalti, pyrin aina kaikilla kierroksillani luomaan yhteyden maan ja siellä vierailevien välille. Tämä yhdistettynä ammattitaitoon ja sopivaan annokseen huumoria tarjoaa matkailijoille unohtumattoman kokemuksen.

 

Vastuualueitani matkaoppaana ovat seuraavat:

 vastaanotto, tervetuliaistoivotukset ja tiedon antaminen Lissabonin lentokentällä

 mukana olo kuljetuksissa hotellille/hotellilta

 mukana olo puoli- ja kokopäiväisillä kierroksilla Lissabonissa ja lähialueilla

 mukana olo kokonaisilla matkoilla ympäri Portugalia.

Jos sinä tai matkatoimistosi olette kiinnostuneita yhteistyöstä kanssani, voitte lähettää minulle sähköpostia yhteydenotto-osiossa. Vastaan kysymyksiinne ja kerron saatavuudestani, ja haluan korostaa, että olen aina valmis auttamaan.

Tourist Guide Lisbon, Reiseleiter Lissabon, Guida Lisbona, Guía Lisboa

Tavoitteenamme on asiakastyytyväisyys!

Välttääksesi laittomia ja epäpäteviä matkaoppaita, valitse aina ryhmällesi lisensoitu matkaopas!

 

Pätevä matkaopas on Portugalissa sellainen, joka on suorittanut kolmivuotisen matkailualan kandidaatin tutkinnon yliopistossa ja joka on menestyksekkäästi suorittanut kansallisen pätevyyskokeen matkaopastuksesta ainakin kolmella kielellä. Lisensoitujen oppaiden tulisi toimia todellisina portugalilaisen kulttuurin lähettiläinä. Heillä tulisi myös olla tiedot ja asiantuntemus, jotka vaaditaan ryhmän avustamiseen ja sen mukana oloon sekä tilanteessa kuin tilanteessa ryhmästä huolen pitämiseen.

 

Lisätietoa työnkuvasta saat ottamalla yhteyttä seuraaviin tahoihin: SNATTI tai AGIC-opasjärjestö.