Auktoriserad Turistguide i Alentejo (Portugal)

Arbetar du på en resebyrå och letar du efter en licensierad lokalguide för dina gruppers utflykter till Alentejo, eller för att följa med din grupp på en rundtur i Portugal?

Då har du hittat helt rätt!

Jag har varit auktoriserad turistguide i Portugal sedan 2008 och jag guidar grupper genom Alentejos grannskap, museer, kyrkor, palats och monument. Jag också leder turer tvärs över hela Portugal, och jag jobbar på engelska, tyska, portugisiska, italienska och spanska.

Om du eller din resebyrå är intresserade av att arbeta med mig, mejla mig till e-postadressen i kontaktområdet. Jag kommer att återkomma med svar på dina frågor, informera dig om när jag är tillgänglig och kom ihåg att jag alltid finns redo att hjälpa.

Kontakt | Filipe Alves

WhatsApp: (00351) 912548960

alentejoguide@gmail.com

www.alentejoguide.com

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags