top of page

Etsitkö virallista matkaopasta Lissaboniin, Sintraan, Evorassa tai koko Portugalin alueelle?

Toimitko matkanjärjestäjänä ja etsitkö lisensoitua opasta ryhmäsi retkille Lissaboniin, Sintraan ja lähialueille tai koko Portugaliin?

Tai oletko itsenäinen matkailija tai osallistumassa ryhmämatkalle, ja haluat tutustua Lissabonin tärkeimpiin monumentteihin, kirkkoihin, museoihin, luontokohteisiin ja kuuluisiin nähtävyyksiin? Oletko kiinnostunut oppimaan lisää lissabonilaisesta elämästä, taiteesta ja kulttuurista sekä kaupungin ihmisistä?

Olet saapunut oikeaan osoitteeseen!

Olen toiminut sertifioituna Portugalin matkaoppaana vuodesta 2008, ja opastan ryhmiä Lissabonin eri kaupunginosissa, museoissa, kirkoissa, palatseissa ja monumenteilla. Lisäksi johdan kiertomatkoja kaikkialla Portugalissa. Käytän työssäni englantia, saksaa, portugalia, italiaa ja espanjaa.

FILIPE ALVES

VIRALLINEN MATKAOPAS – PORTUGALI

ASUINPAIKKA: LISSABON

Sähköposti: lisbonlocalguide@gmail.com

Matkapuhelin: (00351) 912548960

bottom of page