Letar du efter en officiell guide i Lissabon, Sintra, Évora eller Portugal som helhet?

Arbetar du på en resebyrå och letar du efter en licensierad lokalguide för dina gruppers utflykter till Lissabon, Sintra och de omgivande områdena, eller för att följa med din grupp på en rundtur i Portugal?

Eller är du en enskild resenär eller en grupp resenärer som är nyfikna och vill besöka Lissabons stora monument, kyrkor, museer, natursköna platser och berömda attraktioner, eller lära sig mer om dess liv, konst, kultur och kända figurer.

Då har du hittat helt rätt!

Jag har varit auktoriserad turistguide i Portugal sedan 2008 och jag guidar grupper genom Lissabons grannskap, museer, kyrkor, palats och monument. Jag också leder turer tvärs över hela Portugal, och jag jobbar på engelska, tyska, portugisiska, italienska och spanska.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags