HEJ, 

Under de senaste åren har jag haft möjligheten att ta emot och följa med grupper av turister från hela världen. På alla mina turer, oavsett om jag fokuserar på vissa städer, museer eller reser tvärs över hela Portugal, strävar jag alltid efter att skapa ett samband mellan landet och gästerna, vilket tillsammans med en god dos humor och kompetens gör det möjligt för dem att få en oförglömlig erfarenhet.

I mitt uppdrag som turistguide ingår följande ansvarsområden:

 

 Möta upp, välkomna och ge information på Lissabon flygplats; 

 Följa med på transfer till / från hotell

 Följa med på halv- och heldagsutflykter i Lissabon och dess omgivningar

 Följa med på turer tvärs över hela Portugal

 

Om du eller din resebyrå är intresserade av att arbeta med mig, mejla mig till e-postadressen i kontaktområdet. Jag kommer att återkomma med svar på dina frågor, informera dig om när jag är tillgänglig och kom ihåg att jag alltid finns redo att hjälpa.

Tourist Guide Lisbon, Reiseleiter Lissabon, Guida Lisbona, Guía Lisboa

Kundnöjdhet är vårt mål!

Skydda din grupp mot ej auktoriserade och okvalificerade turistguider och välj alltid en certifierad turistguide som leder din grupp!

 

En kvalificerad turistguide i Portugal har gått en treårig kandidatkurs i turism på universitetsnivå och har klarat ett nationellt kompetensprov för reseledare på minst tre språk. Certifierade guider ska fungera som riktiga ambassadörer för portugisisk kultur och besitta kunskap och kompetens för att kunna hjälpa och leda din grupp samt ta hand om den i alla situationer. 

 

Ta gärna kontakt med SNATTI eller AGIC Guide Association om du vill få mer information om uppdraget.